Obnoviť stránku

Danish Design IV63Q761

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Danish Design IV63Q761

Elegantné dámske hodinky v hranatom dizajne Danish Design sú vhodnou voľbou, ak hľadáte krásny šperk alebo módny doplnok. Vhodné sú na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti. Noste ich do práce a rozhodne nebudú nepatrične vyzerať ani v divadle alebo v luxusnej reštaurácii.

Klasický quartzový strojček je uložený v mierne zaoblenom hranatom puzdre, v ktorom je uložený čierny ciferník. Ten je chránený odolným minerálnym sklíčkom a nachádza sa na ňom iba dvojica ručičiek a jednoduché indexy. Všetko je teda navrhnuté v minimalistickom dizajne. Vydarená je aj samotná farebná kombinácia čiernej a striebornej farby. Na zápästie sa hodinky nasadzujú pomocou kovového remienka.

Výrobca uvádza vodovzdornosť 30 m, odolajú teda striekajúcej vode alebo dažďu. Neodporúčame ich však používať pri kúpaní alebo plávaní.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7054
Produktové číslo:  IV63Q761

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08