Obnoviť stránku

Danish Design IV11Q736

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Danish Design IV11Q736

Elegantné dámske hodinky Danish Design s pozláteným puzdrom sa stanú krásnym módnym doplnkom nielen pre zvláštne príležitosti. Chystáte sa do divadla, na obchodnú schôdzku alebo na večerné posedenie? S týmito hodinkami si budete pripadať nesmierne pôvabná! Vydarená je farebná kombinácia farieb zlatej, bielej a čiernej.

Základ hodiniek je tvorí klasický quartzový pohon uložený pozlátenom puzdre hranatého tvaru. Biely ciferník, ktorý je kryt tvrdým minerálnym sklíčkom, tvorí iba dvojica ručičiek. Nehľadajte tu žiadne indexy, číslice ani nápisy, všetko je čisté a bez rušivých elementov. Nachádza sa tu len logo výrobcu na 12. hodine. Silikónové puzdro je pohodlné na nosenie a dokonale padne ku zvyšku hodiniek.

Aby vaše hodinky vyzerali stále ako nové, odporúčame ich pravidelne utierať od prachu a ďalších drobných nečistôt. Výrobca udáva vodotesnosť 30m, odolajú teda striekajúcej vode. Neodporúčame je však na kúpanie a plávanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO7065
Produktové číslo:  IV11Q736

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02