Obnoviť stránku

DANDY Styling

DANDY Styling

Kúpte sebe alebo niekomu blízkemu perfektnú darčekovú sadu starostlivosti o fúzy a vlasy od značky Dandy, ktorá pochádza z laboratórií Hair Niamh Concept. Produkty z radov Dandy sú dokonale premyslené a slúžia mužom, ktorí chcú vyniknúť, hľadajú štýlové výrobky a neuspokoja sa so stereotypom. Každý produkt obsahuje prvotriedne, rafinované a luxusné aktívne zložky, ktoré okrem dokonalého stylingu zaistia mužom aj zdravú pleť, fúzy a vlasy.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady Dandy

  • Produkty na perfektnú starostlivosť o vlasy a fúzy
  • Značka Dandy pochádza z prvotriednych laboratórií Hair Niamh Concept
  • Fixačný gél perfektne zafixuje účes
  • Zložky produktov sú vysoko kvalitné a ošetrujúce
  • Lak na vlasy Dandy zafixuje účes, chráni vlasy proti vlhkosti a krepovateniu

Šampón na vlasy a fúzy Dandy

Šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo je obohatený o arganový olej. Prípravok skvele hydratuje a obnovuje správnu rovnováhu vlhkosti vlasovej pokožky, fúzov a vlasov. Hydratáciu a elasticitu zaisťujú obsiahnuté výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao. Šampón zároveň poskytuje úľavu od podráždenia a svrbenia a zabraňuje začervenaniu. Fúzy sa ľahko rozčesávajú. Prekvapí vás jemná nedráždivá parfumácia. Výsledkom budú jemné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy a fúzy!

Použitie:
Aplikujte do mokrých vlasov alebo fúzov, napeňte a dôkladne opláchnite.

Zloženie:
voda, sls, acrylates copolymer, capric clycerides, parfum, polyquaternuim-16, adansonia digitata oil (baobabový olej), linum usitassimum oil (lněný olej), argania spinosa kernel oil (arganový olej), t riethanolamine, phenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, ethylhexylglycerin, limonene

Fixačný gél na vlasy Dandy

Extra fixačný gél od značky Dandy vás nikdy nesklame a dodá vášmu účesu pevnosť a energiu v každej situácii. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej má antioxidačné a povzbudzujúce účinky. Gél vo vlasoch nezanecháva žiadne zvyšky ani nečistoty a ľahko sa z vlasov rozčesáva. Zafixujte svoj perfektný účes na celý deň pomocou gélu Dandy.

Aktívne zložky:

  • Kyselina hyalurónová – zadržiava vlhkosť v pleti, zabraňuje dehydratácii, prináša silné a lesklé vlasy

Použitie:
Naneste požadované množstvo do suchých vlasov a vytvorte svoj osobitý účes.

Lak na vlasy Dandy

Lak na vlasy pre mužov DANDY Extra Dry Fixing Hair Spray je ideálny na vytvorenie akéhokoľvek účesu s profesionálnym výsledkom. Je nepostrádateľný pre každého, kto chce vytvoriť účes vyžadujúci dlhotrvajúcu fixáciu. Vďaka špeciálnej receptúre Extra Dry je lak ihneď suchý, udrží tvar účesu a navyše vlasy ochráni pred vlhkosťou a krepatením. Zloženie laku je obohatené o kyselinu hyalurónovú a olej z baobabu, ktoré sa postarajú o silu, výživu a hydratáciu vlasov a zlepšia ich ochranu pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Lak má príjemnú decentnú vôňu, čo z neho robí prípravok pre mužov, ktorí chcú kvalitu a majú svoj vlastný štýl.

Aktívne zložky:

  • Formula Extra Dry – extra receptúra na okamžité uschnutie vlasov a na extrémne kontrolu fixácie, vlasový lak obsahuje minimálny podiel vody
  • Kyselina hyalurónová – viaže na seba veľké množstvo vody, posilňuje pevnosť a pružnosť vlasov, podporuje tvorbu nových kolagénových a elastických vlákien, vyživuje vlasy, vyhladzuje a hydratuje ich zvnútra, pomáha predchádzať dehydratácii a bojovať s ňou, dodáva im lesk
  • Olej z Baobabu – obsahuje vitamíny D, E a F, pro-vitamín A, esenciálne mastné kyseliny, steroly a antioxidanty, ďalej vysoký podiel mastných kyselín Omega 6 a Omega 9, chráni vlasy pred teplom, slnkom a suchým prostredím, zabraňuje dehydratácii a ďalšiemu vysychaniu vlasov kvôli nepriaznivému vonkajšiemu prostrediu, chráni vlasy pri tepelných úpravách, navracia vlasom hebkosť, jemnosť a lesk

Použitie:
Fľašu pred každým použitím dôkladne pretrepte. Nastriekajte požadované množstvo na suché vlasy zo vzdialenosti 20 – 30 cm.

Sérum po holení 2 v 1

Defence Serum 2 v 1 slúži na ošetrenie pleti po holení a chráni ju pred podráždením. Po použití bude pokožka jemná, mladistvejšia a spevnená. Sérum predchádza tvorbe vrások a má vyživujúce a upokojujúce účinky. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a extraktu z lístkov vlčieho maku sérum nepôsobí len ako klasická starostlivosť po holení, ale tiež ako perfektný pomocník v boji proti starnutiu pleti.

Aktívne zložky:

  • Kyselina hyalurónová – zadržiava vlhkosť v pleti, zabraňuje dehydratácii, prináša silné a lesklé vlasy
  • Extrakt z organických lístkov vlčieho maku – dodáva pleti alkaloidy, slizovité a antokyaninové látky, má upokojujúce účinky, pomáha zjemňovať pokožku.

Použitie:
Aplikujte na pokožku ihneď po oholení.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Starostlivosť o vlasy
Kód:  VLS1193
Produktové číslo:  8031702900

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02