Obnoviť stránku

DANDY Gift Bag

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DANDY Gift Bag

Páni, kozmetická značka DANDY predstavuje kozmetickú taštičku s dvoma skvelými výrobkami priamo pre vás. Šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo a sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion je skvelá dvojica prípravkov, ktorá sa postará o vaše vlasy aj fúzy tým najlepším spôsobom. Zverte sa do rúk výrobkov špeciálne vyvinutých pre mužov a ich potreby.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady DANDY Gift Bag

  • Šampón na vlasy a fúzy s arganovým olejom
  • Výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao
  • Úľava od podráždenia či svrbenia, zabraňuje začervenaniu
  • Na prvý pohľad silnejší a zdravší vzhľad fúzov a vlasov
  • Sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion pomáha vlasy fixovať a udržať tvar účesu
  • Špeciálne vyvinuté pre mužov
  • Príjemne prevonia a oživí vlasy už od korienkov
  • Sérum je určené pre všetky typy vlasov
  • Súčasťou praktická kozmetická taštička

DANDY Beard & Hair Shampoo 300 ml

Šampón na fúzy a vlasy Beard & Hair Shampoo je obohatený o arganový olej. Prípravok skvele hydratuje a obnovuje správnu rovnováhu vlhkosti vlasovej pokožky, fúzov a vlasov. Hydratáciu a elasticitu zaisťujú obsiahnuté výťažky z ľanových semienok a rastliny Baobao. Šampón zároveň poskytuje úľavu od podráždenia a svrbenia a zabraňuje začervenaniu. Fúzy sa ľahko rozčesávajú. Prekvapí vás jemná nedráždivá parfumácia. Výsledkom budú jemné, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy a fúzy!

Zloženie:
Voda, SLS, Acrylates Copolymer, Capric Clycerides, Parfum, Polyquaternuim-16, Adansonia digitata Oil (Baobabový olej), Linum Usitassimum Oil (Ľanový olej), Argania Spinosa Kernel Oil (Arganový olej), T riethanolamine, Phenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, Ethylhexylglycerin, Limonene

DANDY Hair Ice Lotion 250 ml

Sérum na vlasy DANDY Hair Ice Lotion dodáva vlasom vitalitu a oživuje vlasy s dlhotrvajúcim efektom. Vďaka mentolu (extrahovaného z mätového esenciálneho oleja) budú vaše vlasy oplývať nezameniteľnou vôňou a okamžitým leskom. Sérum na vlasy sa ľahko vstrebáva, vyživuje vlasové vlákno od korienka a vďaka tomu vlasy pôsobia zdravým dojmom. Zároveň sú vlasy krásne prevoňané a hebké na dotyk. Tento mužský rad ponúka tiež starostlivosť o fúzy.

Zloženie:
Alcohol Denat., Aqua, mentol, Peg-40 hydrogenated Castor Oil, Parfum, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, CI 42080, Linalool, Limonene, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Citronellol

Použitie:
Naneste sérum na uterákom vysušené vlasy. Neoplachujte a upravte vlasy obvyklým spôsobom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  VLS1106
Produktové číslo:  80319999

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19