Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DANDY Black Gel 150 ml

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DANDY Black Gel 150 ml

Dofarbovací gél na vlasy DANDY Black Gél je určený pre mužov, ktorí chcú zakryť šediny a obnoviť prirodzený vzhľad vlasov i fúzov. Čierny gél so zvýšeným leskom slúži na tónovanie a dofarbovanie vlasov alebo fúzov so sivými či žltými nuansami. Vďaka charakteristickej čiernej farbe navracia mladistvý vzhľad unaveným a vyblednutým vlasom. Zloženie obohatené organickým extraktom z lístkov vlčieho maku vlasy zmäkčuje a na ich povrchu vytvára neviditeľný film, ktorý chráni vlasovú štruktúru pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Tónovací čierny gél DANDY intenzívne zakrýva nežiadúce šediny a odrasty a vytvára príjemný lesk.  

Gél na vlasy DANDY Black Gel a jeho vlastnosti

  • Gél na vlasy a fúzy DANDY Black Gel určený pre mužov
  • Zakrýva šediny a odrasty vrátane nažltlých odtieňov
  • Opäť navracia mladistvý vzhľad
  • Obsahuje extrakt z lístkov vlčieho maku, ktorý chráni vlas proti vonkajším vplyvom
  • Gél dodáva vlasom príjemný lesk
  • Gél na vlasy DANDY slúži na tónovanie a dofarbenie vlasov doma, v pohodlí

Aplikácia:
Potrebné množstvo dofarbovacieho gélu naneste na umyté a suché vlasy alebo fúzy, kým nevytvoríte požadovaný styling. Na zvýšenie fixácie zmiešajte gél s prípravkom DANDY Sculpture Gel. 

Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Glycerin, Carbomer, VP/PEG-12, Dimethicone, Triethanolamine, Parfum, Papaver Rhoeas Petal Extract, Acid Black 1, Acid Orange 7/D & C Orange 4, Acid Violet 43 (Acid Violet 43/Ext. D & C Violet 2), CI18050, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Coumarin

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Odtien

Odtieň Čierna

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Umývateľná
Metóda farbenia Korekcia odrastov alebo šedín
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje
Forma farby Gélová

Typ produktu

Typ produktu Stylingový gel
Kód:  KSVL3481
Produktové číslo:  80317043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13