Obnoviť stránku

Dámske holenie

Odstraňovanie chĺpkov je bežnou súčasťou starostlivosti o telo. Chcete epilovať alebo depilovať? Vyberať môžete od jednorazových strojčekov až po IPL epilátory. Pozrite sa, ako sa v nich zorientovať a vybrať si ten najlepší variant pre vás. 

Pokračovať
Spresniť parametre
86 položiek

Dámske holenie

Dámske holiace strojčeky sú navrhnuté pre dokonalé oholenie nôh aj intímnych partií žien. Holiaci strojček dámsky je prispôsobený pre citlivú ženskú pokožku. Dámsky holiaci strojček má tiež napríklad mäkkú rukoväť pre ľahký a pohodlný úchop. Sekcia dámskeho holenia obsahuje všetko od holiacich strojčekov pre ženy, cez náhradné hlavice pre dámske holiace strojčeky, až po peny a gély na holenie a všetko pre epiláciu a depiláciu.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14