Obnoviť stránku

CUBA Prestige Black EdT 90 ml

4,3 15 hodnotení
7,69 €

CUBA Prestige Black EdT 90 ml

Toaletná voda Cuba Prestige Black je nádherná svieža vôňa pre mužov. Vôňa je uložená vo flakóne, ktorý predstavuje tri spojené cigary. Ako už sám názov vône napovedá, ide o prestížnu záležitosť, od veľmi prepracovaného flakónu až po unikátnu vôňu. Svieže tóny sa prelínajú s vôňou vzácnych driev a vytvárajú tak nevšednú kompozíciu, ktorú uvíta každý moderný muž. Túto vôňu môžete bez obáv použiť na denné nosenie, rovnako ako na pracovnú schôdzku alebo na večernú párty s priateľmi. Doprajte si krásnu vôňu v luxusnom flakóne!
Sladko-horká vôňa grapefruitu sa jemne mieša s bergamotom. Šťavnaté liči sa snúbi so sviežou mätou a vodným jazmínom. Dlhotrvajúci základ tejto vône tvoria vzácne drevá s ambrou a pikantným pižmom. Všetky tieto vône sú dokonale zladené a tvoria harmonický celok, ktorý príjemne osviežuje a dodáva pocit úplnej uvoľnenosti a pohody.
Zahaľte sa do vône, ktorú si rýchlo obľúbite a užívajte si pozornosť krásnych žien!
Zloženie:
Hlava: grapefruit, bergamotSrdce: liči, mäta, vodný jazmínZáklad: vzácne drevá, ambra, pižmo
Objem:
90 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Bergamot, Jazmín, Mäta
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFH384a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5425017735748

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18