Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CUBA Orange EdT 100 ml

4,6 10 hodnotení
7,79 €

CUBA Orange EdT 100 ml

Toaletná voda Cuba Orange je iskrivá vôňa pre mužov. Flakón v tvare kubánskej cigary je ukrytý v elegantnom hnedom obale. Táto svieža, teplá a priezračná vôňa je vhodná pre romantických mužov, ktorí milujú prírodné vône. Vďaka originálnemu baleniu a sviežej príjemnej vôni je táto toaletná voda vhodným darčekom pre každého muža.
Zloženie tónov vône je dômyselne poskladané a tak jednotlivé akordy skvele vyniknú. Céder sa jemne mieša so zmyselnou vôňou jazmínu a celú kompozíciu podčiarkuje silný základ z drevitých tónov a korenia. Svieža, ale veľmi mužná vôňa je dlhotrvajúca a je vhodná ako večer do spoločnosti, tak i na denné používanie. Táto vôňa vás bude dlho príjemne obklopovať a vy pritiahnete pozornosť žien. Zahaľte sa do zmesi kvetinových tónov so vzácnym korením a vychutnajte si pozornosť žien!
Zloženie:
Srdce: céder
Základ: Santalové drevo, korenie
Hlava: Jazmín
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH345a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5425017736257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01