Obnoviť stránku

Cuba Magnum Red EdT 30 ml

4,5 4 hodnotení
6,49 €

Cuba Magnum Red EdT 30 ml

Toaletná voda Cuba Magnum Red je hrejivá vôňa pre mužov, ktorá dokonale podčiarkne ich mužnosť. Flakón v tvare kubánskej cigary je ukrytý v elegantnom hnedom obale. Táto príjemná teplá a jemne korenistá vôňa je vhodná pre romantické mužov, ktorí milujú naturálne vône. Vďaka originálnemu baleniu a jedinečnej vôni je táto toaletná voda vhodným darčekom pre každého muža.
Zloženie tónov vône je dômyselne poskladané a tak jednotlivé akordy skvele vyniknú. Santalové drevo sa jemne mieša so zmyselnou vôňou šalvie a bazalky. Celú kompozíciu podčiarkuje silný základ z drevitých lesných tónov a korenia. Veľmi mužná vôňa zvýši vaše sebavedomie a je dlhotrvajúca. Je vhodná ako večer do spoločnosti, tak aj na denné nosenie. Táto vôňa vás bude dlho a príjemne obklopovať a vy bez problémov pritiahnete pozornosť tých najkrajších žien. Zahaľte sa do zmesi lesných tónov a korenia a vychutnajte si zaslúženú pozornosť ženského pohlavia!
Zloženie:
Bazalka, šalvia, santalové drevo, lesné a korenené tóny
Objem:
130 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 130 ml
Kód:  KPFH390a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5425017731986

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19