Obnoviť stránku

CUBA Magnum Gold EdT 130 ml

4,6 17 hodnotení
7,49 €

CUBA Magnum Gold EdT 130 ml

Toaletná voda Cuba Magnum Gold je pánska vôňa s tónmi levandule a papradia. Flakón v tvare kubánskej cigary je ukrytý v elegantnom hnedom obale. Táto originálna vôňa je vhodná pre mužov, ktorí milujú prírodné vône v ich najčistejšej podobe. Vôňa je šťavnatá, hrejivá a senzuálna. Vďaka špeciálnemu baleniu a mužnej vôni je táto toaletná voda vhodným darčekom pre každého muža.
Zloženie tónov vône je dômyselne poskladané a tak jednotlivé akordy perfektne vyniknú. Papraď sa jemne mieša so zmyselnou vôňou bergamotu. Hrejivá vôňa levandule je skvele zladená s tónmi borievky a svieže akordy dodávajú tejto vôni šťavnatý ananás. Celú kompozíciu jednotlivých tónov zdôrazňuje silný základ z pelargónie. Jedinečná, veľmi mužná vôňa je dlhotrvajúca a je vhodná ako večer do spoločnosti, tak aj na denné nosenie. Táto vôňa vás bude dlho príjemne obklopovať a bude priťahovať pozornosť žien. Obklopte sa príjemnou vôňou a okúzľujte krásne ženy!
Zloženie:
Hlava: Papradiny, bergamot, ananásSrdce: Levanduľa, jalovecZáklad: Pelargónia
Objem:
130 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Bergamot, Levanduľa
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 130 ml
Kód:  KPFH389a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5425017731962

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04