Obnoviť stránku

CRESCINA Transdermic šampón proti rednutiu vlasov pre mužov 200 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
20,90 €

CRESCINA Transdermic šampón proti rednutiu vlasov pre mužov 200 ml

Prajete si, aby vaše vlasy žiarili čistotou a boli zdravé? To všetko vám zaistí šampón Crescina s objemom 200 ml. Strieborný šampón sa hodí blondínkam, ktoré uprednostňujú chladné tóny blond farby. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, stará sa len o zosvetlenie odtieňa. CRESCINA Transdermic šampón proti rednutiu vlasov pre mužov 200 ml je najvhodnejší na slabé a rednúce vlasy. Tento druh je určený pre mužov. Podieľa sa tiež na raste nových a zdravých vlasov.

Základné funkcie šampónu CRESCINA Transdermic šampón proti rednutiu vlasov pre mužov 200 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón Crescina s objemom 200 ml
  • Typ vlasov: slabé a rednúce
  • Pánsky šampón
  • Zabezpečí rast vlasov

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Dimethicone, Coco-Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Glyceryl Oleate, Isostearyl Isostearate, DMDM Hydantoin, Glycol Distearate, Polyquaternium-68, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Cocamide MEA, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cysteine HCl, Lysine HCl, Hydrolyzed Keratin, Glycine, Methionine, Serine, Threonine, Propylene Glycol, Laureth-10, Limonene, Amyl Cinnamal, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Decylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Iris Flo-rentina Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Laminaria Digitata Extract, Hydrolyzed Pea, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Artemia Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Eriobotrya Japonica Leaf Extract, Pentapeptide-31, Copper Tripeptide-1, Hydrolyzed Wheat Protein, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycoproteins, So-dium Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Soy Protein, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Oleate, Hydro-genated Lecithin, Trisodium EDTA.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Šampón

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Účinok

Účinok Rast

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSVL8026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8051417838610

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03