Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COLORWIN pre mužov na potlačenie šedín 150 ml

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COLORWIN pre mužov na potlačenie šedín 150 ml

Revolučný šampón na vlasy COLORWIN pre mužov je ideálnym riešením na zvýraznenie prirodzeného odtieňa vlasov a zároveň na potlačenie začínajúcich šedín. Šampón dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu vlasových vlákien a zároveň posilňuje ich štruktúru. Zloženie obohatené o prírodné rastlinné extrakty COLORWIX s fytopigmentmi zvýrazní prirodzenú farbu vlasov, zatiaľ čo výťažok z orecha dodá vlasom jemný tón a navyše aj ochranu pred pôsobením slnečného žiarenia. Nechýba ani ošetrujúci panthenol, ktorý intenzívne hydratuje vlasovú pokožku. Šampón pre mužov COLORWIN navyše obsahuje aj malé množstvo farby na rýchlejší efekt tmavnutia vlasov, ktorý je možné pozorovať pri pravidelnom používaní už po 10 dňoch. Šedivejúce vlasy tak získajú prirodzený vzhľad a to počas niekoľkých minút z pohodlia vášho domova!

Šampón na vlasy pre mužov COLORWIN a jeho vlastnosti

  • Šampón na vlasy COLORWIN na potlačenie šedín
  • Je určený na tmavé vlasy, ktoré začínajú šedivieť
  • Vhodný na každodenné použitie
  • Šampón zvýrazní prirodzený odtieň vlasov
  • Ošetrujúce zloženie s rastlinnými extraktmi, výťažkom z orecha a panthenolom
  • Chráni pred pôsobením UV žiarenia
  • Šampón COLORWIN hydratuje vlasovú pokožku
  • S efektom tmavnutia vlasov už po 10 dňoch pravidelného používania
  • Pre prirodzený vzhľad bez šedín za pár minút

Aplikácia:
Malé množstvo šampónu naneste na vlhké vlasy a jemne premasírujte, kým sa nevytvorí pena. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakujte. Šampón je určený na každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Cocoam – phoacetate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Juglans Regia Leaf Extract, Sodium Benzoate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Hydroxypro – pyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Basic Blue 99, Disodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Lactic acid, Citric Acid, Basic Brown 16, Acid violet 43

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSVL3483
Produktové číslo:  8594185050124
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19