Obnoviť stránku

COLOR WOW Travel Color Securitry Shampoo 75 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
9,52 €
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

COLOR WOW Travel Color Securitry Shampoo 75 ml

Páčia sa vám krásne a zdravé vlasy? Tak iste budete spokojní so šampónom Color Wow s objemom 750 ml. Strieborný šampón doma nesmie chýbať blondínkam, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, využitie nájde len pri zosvetľovaní farby. COLOR WOW Travel Color Securitry Shampoo 75 ml je najvhodnejší na farbené vlasy. Je špeciálne vyvinutý pre ženy a pre mužov. Pomocou tohto šampónu si vlasy výborne a hĺbkovo vyčistíte.

Zásadné funkcie šampónu COLOR WOW Travel Color Securitry Shampoo 75 ml

  • Vďaka tomuto šampónu sa vaše vlasy stanú zdravými a krásnymi
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón Color Wow má objem 750 ml
  • Typ vlasov: farbené
  • Unisex šampón
  • Hĺbkovo čistiaci šampón

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Phenoxyethanol, Disodium 2-Sulfolaurate, Fragrance/Parfum, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium PCA , PEG-150 Distearate, Propylene glycol , Polyquaternium-22, Chlorphenesin, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Potassium Benzoate, Butylene glycol , Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate,BHA, Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Účinok

Účinok Hĺbkové čistenie

Objem

Objem 750 ml
Kód:  KSVL7898
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060150182105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19