Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

COLLISTAR Mascara Infinito High Precision Extra Black 11 ml

4,7 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

COLLISTAR Mascara Infinito High Precision Extra Black 11 ml

Maskara Collistar High Precision Volume Curl Definition je kozmetický prípravok na zdokonalenie prirodzenej krásy očí. Táto unikátna maskara pre dokonale natočené riasy, riasy perfektne zhustí, viditeľne predĺži a dokonale vytvaruje. Príjemná textúra sa dobre a rovnomerne nanáša a rýchlo zasychá. S touto maskarou budú oči neobyčajne zvodné!
Luxusná čierna maskara novej generácie v elegantnom balení dodá riasam okamžite objem bez zbytočného zaťaženia a riasy extrémne predĺži. Perfektne tvarovaná kefka uľahčí líčenie, dlhodobo riasy natočí a dodá im lesk. Každý váš pohľad bude pre mužov jedinečným zážitkom. Hravé zvádzanie očami vás bude baviť! Budete prekvapená, akú eleganciu pomocou tejto skvelej maskary vyčaríte! Doprajte si perfektne upravené a natočené riasy, aby oči mohli rozžiariť tvár!
Odtieň:
Extra Black


Typ rias:
Pre všetky typy rias.
Použitie:
Nanášajte jemnými ťahmi na riasy, najskôr na spodnú, potom na vrchnú.
Objem:
11 ml
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická

Kefka

Tvar Hustá

Objem

Objem 11 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0423
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8015150159517

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04