Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

COLLISTAR Collagene 30 ml

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COLLISTAR Collagene 30 ml

Pleťové sérum COLLISTAR Collagene úspešnej talianskej značky COLLISTAR je kozmetický prípravok určený pre ženy, ktorý spomaľuje a zmierňuje príznaky starnutia pokožky. S pribúdajúcimi rokmi a s nárastom útoku voľných radikálov sa hladina kolagénu v tele znižuje, vďaka čomu stráca pokožka svoju pevnosť a pružnosť. Toto kvalitné sérum obsahujúce kolagén v jeho čistej forme. Obnovuje pružnosť tkanív, spevňuje pleť a bojuje proti jej
starnutia. Znižuje výskyt existujúcich vrások a bráni tvorbe nových, navracia pleti jej plnosť a hladkosť. S každým dňom pravidelnej aplikácie séra sa stáva vaša pleť pevnejšia, pružnejšia a hladšia, bez viditeľných mimických vrások. Prípravok neobsahuje žiadny alkohol, farbivá a parfumy. Rozmaznávajte vašu pleť s týmto účinným kvalitným sérom, aby dlho žiarila sviežim a mladistvým vzhľadom.

Aktívne látky:

  • Kolagén ako jeden z najdôležitejších proteínov je zodpovedný za pevnosť a pružnosť pokožky, dodáva jej lesk a redukuje vrásky

Účinky:
Výsledkom pravidelného používania prípravku je zamatovo hladká a hebká pleť, dokonale pevná a pružná, bez viditeľných vrások, svieža, pôsobiaca zdravým a vitálnym dojmom.
Použitie:
Aplikujte sérum pomocou dávkovača podľa potreby buď ráno alebo večer na vyčistenú pleť tváre a krku a nechajte ho vstrebať do pleti. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Objem:
30 ml
Zloženie:

AQUA, GLYCERIN, PANTHENOL, SOLUBLE COLLAGEN

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSPL1683
Produktové číslo:  8015150218016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11