Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips 125 ml

5 8 hodnotení
18,90 €

CLINIQUE Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips 125 ml

Odličovač Clinique Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips je dvojzložkový kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo odstráni mejkap aj z citlivého očného okolia. Jemná konzistencia so šetrným zložením je ideálna na odlíčenie očných viečok, rias aj pier. Prípravok bez problémov odstráni aj vodoodolné líčenie. Vďaka jemnému zloženiu bez parfumov je odličovač vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek a pre citlivé oči. Doprajte vašim očiam šetrné a kvalitné vyčistenie od majkapu!
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.
Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte, naneste na kozmetický tampón a šetrne pleť utierajte, až do úplného vyčistenia.
Objem:
125 ml

Zloženie:

Water/Aqua/Eau, Isohexadecane, Dimethicone, Cyclopent Asiloxane, Trisiloxane, PEG-4 Dilaurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Dipotassium EDTA, Phenoxyethanol

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač
Kód:  KSPL1451
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714146559

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18