Obnoviť stránku

CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

CLINIQUE Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Firma Clinique prišla na trh so svojimi produktmi roku 1968 a zaradila sa medzi najvýznamnejšie značky v odbore kozmetiky a parfumov. Výrobky sú veľmi žiadané na celom svete a predovšetkým kozmetika je známa tým, že je naozaj šitá na mieru každému typu pleti. Vyberie si každý.
Ľahký, rýchlo sa rozpúšťajúci čistiaci balzam Clinique Take The Day Off Cleansing Balm na seba naviaže očný a tvárový make-up, vrátane opaľovacieho krému. Po nanesení sa mení z pevného balzamu v jemný fluidný olej. Ľahká textúra odličovacieho balzamu dokonale odstraňuje odolný make-up tváre i očných partií. Určené na všetky typy pleti, pleť nemastí ani nevysuší. Hýčkajte svoju pleť už pri odličovaní týmto neuveriteľne jemným luxusným balzamom!
Účinky:
Dokonale čistá pleť. Žiadne nečistoty, líčenie a opaľovací krém na tvári aj v okolí očí.
Použitie: Aplikujte prstami na suchú pokožku, potom zmyte teplou vodou.
Typ pleti: na všetky typy pleti vrátane citlivej
Obsah: 125 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko
Kód:  KSPL0715a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714215552

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19