Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE Superdefense Night Recovery Moisturizer Very Dry To Dry Combination Skin 50 ml

44,90 €

CLINIQUE Superdefense Night Recovery Moisturizer Very Dry To Dry Combination Skin 50 ml

Nočný krém Clinique Superdefense je ideálnou voľbou pre ženy s veľmi suchou až zmiešanou pleťou, ktorým poskytne maximálnu možnú dávku hydratácie a výživy. Pri dlhodobom používaní účinne chráni pokožku pred vznikom prvých známok starnutia, napomáha jej bunkovej obnove a podporuje prirodzenú tvorbu elastínu a kolagénu. Pleť tak zostáva zdravá, svieža a chránená proti nepriaznivým vonkajším vplyvom.

Kľúčové vlastnosti

  • Intenzívny hydratačný a vyživujúci účinok
  • Obsahuje antioxidanty
  • Spomaľuje proces starnutia pleti
  • Ochrana proti nepriaznivým vonkajším vplyvom
  • Napomáha tvorbe elastínu a kolagénu
  • Podporuje správnu činnosť bunkovej obnovy pleti

Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre suchú až zmiešanú pleť.
Použitie:
Každý večer naneste krém na vyčistenú pokožku tváre a nechajte vstrebať. 

 

Zloženie

WATER/AQUA/EAU, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, JOJOBA ESTERS, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, GLYCERIN, POLYMETHYL METHACRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, CAFFEINE, SIGESBECKIA ORIENTALIS (ST. PAUL'S WORT) EXTRACT, MICROCOCCUS LYSATE, SALVIA SCLAREA (CLARY) EXTRACT, CENTELLA ASIATICA (HYDROCOTYL) EXTRACT, WHEY PROTEINLACTIS PROTEINPROTÉINE DU PETIT-LAIT, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, PHYTOSTEROLS, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LECITHIN, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) PROTEIN, ERGOTHIONEINE, SODIUM HYALURONATE, TREHALOSE, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICA


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém


'>
Kód:  KSPL1873
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  020714763275

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03