Obnoviť stránku

CLINIQUE Repairwear Uplifting Dry Combination to Combination 50 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE Repairwear Uplifting Dry Combination to Combination 50 ml

Pleťový krém Clinique Repairwear Uplifting je kozmetický prípravok s liftingovým účinkom pre suchú a zmiešanú pleť. Tento spevňujúci krém má skvelé hydratačné schopnosti a dokáže tak vašu suchú pleť ošetriť na veľmi dlhú dobu. Krém má príjemnú konzistenciu a veľmi dobre sa vstrebáva.
Tento krém poskytuje vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu základnú vitalitu kožným bunkám. Posilňuje prirodzený elastín a syntézu kolagénu v pleti. Výrazne vyhladzuje jemné linky a zabraňuje tvorbe ďalších. Jeho sila a ošetrujúce schopnosti sa najlepšie prejavia pri používaní na suchej pokožke. Krém pokožku dokonale hydratuje a zároveň perfektne spevňuje.
Doprajte vašej pokožke kvalitnú a veľmi účinnú starostlivosť, výsledky budú čoskoro viditeľné!
Typ pleti:
Pre suchú a zmiešanú pleť.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť a krk. Jemne vmasírujte.
Objem:
50 ml
Zloženie:

Active: Octinoxate 7.5%, octisalate 3.5%, Titanium Dioxide 1.7%, Other: Jojoba Butter, Glycerín, Petrolát, Octyldodecyl Neopentanoate, Di-C12-15 Alkyl Fumarate, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Hexyldecyl Stearate, Sigesbeckia orientalis (St. Paul 's Wort) Extract Whey Protein, Salvia sclarea (Clary) Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Litchi Chinensis Seed Extract, Laminaria digitata Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Plankton Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Acetyl Hexapeptid -8, Lecithin, Polyethylene, Pentylene Glycol, Potato Starch Modified, Ergothioneine, Glyceryl Stearate, Caffeine, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Methicone, Tocopheryl Acetate, PEG-100 Stearate, Pentaerythirtyl Tetraethylhexanoate, Caprylyl Glycol, C12-16 ALCOHOLS, Cholesterol, Caprylic/Capric Triglyceride, polysilicon-11, Dextrín, Palmitic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Hexylene Glycol, Citric Aci d, Xanthan Gum, Alumina, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5, Titanium Dioxide, Mica

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Vek

Vek 45+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL1114
Produktové číslo:  20714493424

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02