Obnoviť stránku

CLINIQUE Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator 50 ml

Pleťový gél Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator pomáha redukovať jemné linky, zjemňuje drsnosť a napätý vzhľad pleti. Pleťový gél dlhodobo a do hĺbky hydratuje pleť až 72 hodín, dokonca aj po umytí tváre. Po pravidelnom používaní sa posilní hydratačná bariéra pleti, vďaka čomu udrží vlhkosť vnútri pokožky po dlhšiu dobu. Pleť pôsobí zdravším, sviežim a prežiareným dojmom.

Kľúčové vlastnosti pleťového gélu Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

  • Hydratuje pleť do hĺbky až 72 hodín
  • Pleťový gél Clinique posilňuje hydratačnú bariéru pleti
  • Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator redukuje jemné linky a drsnosť
  • Predchádza dehydratácii a napätej pleti

Použitie:
Nanášajte ráno a večer na čistú pleť ako klasický hydratačný krém. Produkt môžete použiť aj ako aktivátor hydratácie. Po vašom bežnom hydratačnom prípravku vklepte končekmi prstov do pleti. Ďalej môžete produkt použiť aj ako päťminútovú pleťovú masku. Naneste dostatočné množstvo prípravku na pleť a nechajte vstrebať alebo prebytky zotrite jemným obrúskom. Produkt môžete použiť na hydratáciu suchších miest ako sú lakte, suché končeky vlasov alebo koža okolo nechtov.

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Trisiloxane, Trehalose, Sucrose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Thermus Thermophillus Ferment, Caffeine, Sorbitol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Oleth-10, Sodium Polyaspartate, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Peg-8, Hexylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Disodium Edta, Bht, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700), Yellow 5 (Ci 19140).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Gél
Kód:  KSPL2511
Produktové číslo:  20714915049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12