Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE ID Moisturizing Lotion+ + Concentrate for Lines & Wrinkles

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE ID Moisturizing Lotion+ + Concentrate for Lines & Wrinkles

Dámska kozmetická sada CLINIQUE ID Moisturizing Lotion+ a Concentrate for Lines & Wrinkles obsahuje veľmi kvalitné prípravky na každodennú starostlivosť o pleť, a to krém a sérum. Pleťový krém CLINIQUE ID Dramatically Different Moisturizing Lotion+ s objemom 115 mldodáva pleti potrebnú hydratáciu po celý deň a chráni ju pred jej stratou, aby zostala čo najdlhšie hydratovaná. Pokožku rozjasňuje a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Veľmi ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebáva. Krém je vhodný najmä pre suchú, citlivú a zmiešanú pleť. Používa sa spoločne s emulziou podľa vášho výberu predosiahnutie najlepších výsledkov.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady pre ženy CLINIQUE ID Moisturizing Lotion+ a Concentrate for Lines & Wrinkles

  • Pleťový krém CLINIQUE ID Dramatically Different Moisturizing Lotion+ pre rozjasnenú pleť
  • Hĺbkovo pleť hydratuje a posilňuje vlastnú hydratačnú bariéru
  • Chráni pleť pred pôsobením vonkajších vplyvov
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Lines & Wrinkles pre minimalizáciu vrások a liniek
  • Okamžite pleti dodáva potrebnú hydratáciu
  • Obsahuje srvátkový proteín pre intenzívnu starostlivosť

Sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Lines & Wrinkles pre hladkú a hodvábne jemnú pleť

Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Lines & Wrinkles s objemom 10 ml účinne redukuje vrásky a jemné linky. Pleť vyhladzuje a vypĺňa vrásky. Obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre, a to najmä srvátkový proteín. Náplň s aktívnym koncentrátom sa pridáva do hydratačnej bázy CLINIQUE, čím vytvoríte svoje vlastné CLINIQUE ID. Pleťové sérum je vhodné pre všetky typy pleti.
Obsah sady:

  • Pleťový krém CLINIQUE ID Dramatically Different Moisturizing Lotion + s objemom 115 ml
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Lines & Wrinkles s objemom 10 ml

Zloženie krému:
Water\Aqua\Eau , Mineral Oil\Paraffinum Liquidum\Huile Minérale , Glycerin , Petrolatum , Stearic Acid , Glyceryl Stearate , Sesamum Indicum (Sesame) Oil , Urea , Lanolin Alcohol , Triethanolamine , Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake , Propylene Glycol Dicaprate , Sodium Hyaluronate , Butylene Glycol , Pentylene Glycol , Trisodium Edta , Phenoxyethanol , Yellow 6 (Ci 15985) , Yellow 5 (Ci 19140) , Red 33 (Ci 17200)
Zloženie séra:
Water\Aqua\Eau , Butylene Glycol , Whey Protein\Lactis Protein\Protéine Du Petit-Lait , Pentylene Glycol , Glycerin , Sodium Citrate , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract , Caffeine , Porphyridium Cruentum Extract , Acetyl Hexapeptide-8 , Palmitoyl Tetrapeptide-7 , Palmitoyl Tripeptide-1 , Micrococcus Lysate , Pullulan , Caprylyl Glycol , Ethylhexylglycerin , Taurine , Hexylene Glycol , Hydroxypropyl Methylcellulose , Lecithin , Xanthan Gum , Carbomer , Polysorbate 20 , Disodium Edta , Phenoxyethanol , Blue 1 (Ci 42090) , Red 33 (Ci 17200).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 115 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Citlivá, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Účinok

Účinok Regeneračný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL25351s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08