Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Uneven Skin Tone

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Uneven Skin Tone

Dámska kozmetická sada CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Uneven Skin Tone obsahuje veľmi kvalitné prípravky na každodennú starostlivosť o pleť, a to emulziu a sérum. Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly s objemom 115 ml zaisťuje pleti regeneráciu, hydratáciu a ochranu pred znečisteným prostredím. Vytvára hydratačnú bariéru, čím udržuje vlhkosť dlhšie v pleti a posilňuje jej odolnosť a rovnováhu. Emulzia sa veľmi ľahko nanáša a vďaka želé textúre sa rýchlo vstrebáva do pleti. K prípravku používajte spoločne hydratačnú bázu pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady pre ženy CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Uneven Skin Tone

  • Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly so želé textúrou
  • Pleť hydratuje, regeneruje a posilňuje jej odolnosť a rovnováhu
  • Chráni pokožku pred pôsobením znečisteného prostredia
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone pre vyrovnanejší a jednotnejší tón pleti
  • Pleti poskytuje okamžitú hydratáciu a zjednocuje jej tón
  • Obsahuje výťažok z koreňa japonskej angeliky

Rozmaznávajte svoju pleť so sérom CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone

Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone s objemom 10 ml sa stará o unavenú pleť a okamžite ju hydratuje. Vyrovnáva a zjednocuje jej tón a zanecháva ju prejasnenú. Prípravok obsahuje účinné látky pre rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre, a to najmä výťažok z koreňa japonskej angeliky. Náplň s aktívnym koncentrátom sa pridáva do hydratačnej bázy CLINIQUE, čím vytvoríte svoje vlastné CLINIQUE ID. Pleťové sérum je vhodné pre všetky typy pleti.
Obsah sady:

  • Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly s objemom 115 ml
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Uneven Skin Tone s objemom 10 ml

Zloženie emulzie:
Water\Aqua\Eau , Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane , Butylene Glycol , Glycerin , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Hypnea Musciformis (Algae) Extract , Gelidiella Acerosa Extract , Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge , Padina Pavonica Thallus Extract , Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake , Sucrose , Caffeine , Sodium Hyaluronate , Hydroxyethyl Urea , Hydrolyzed Rice Extract , Sorbitol , Sodium Polyaspartate , Ppg-6-Decyltetradeceth-30 , Ethylhexylglycerin , Propylene Glycol Dicaprate , Caprylyl Glycol , Trehalose , Polysorbate 80 , Carbomer , Sodium Hydroxide , Hexylene Glycol , Citric Acid , Sodium Citrate , Disodium Edta , Phenoxyethanol
Zloženie séra:
Water\Aqua\Eau , Butylene Glycol , Ascorbyl Glucoside , Caffeine , Angelica Acutiloba (Japanese Angelica) Root Extract , Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract , Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract , Molasses Extract\Saccharum Officinarum\Extrait De Mélasse , Scutellaria Baicalensis Root Extract , Salicylic Acid , Phospholipids , Stearamidopropyl Dimethylamine , Stearic Acid , Caprylyl Glycol , Dipotassium Glycyrrhizate , Sodium Hydroxide , Xanthan Gum , Taurine , Sodium Citrate , Disodium Edta , Sodium Sulfite , Sodium Metabisulfite , Potassium Sorbate , Phenoxyethanol


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 115 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Emulzia
Kód:  KSPL25370s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14