Obnoviť stránku

CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Irritation

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Irritation

Dámska kozmetická sada CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Irritation obsahuje veľmi kvalitné prípravky na každodennú starostlivosť o pleť, a to emulziu a sérum. Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly s objemom 115 ml zaisťuje pleti regeneráciu, hydratáciu a ochranu pred znečisteným prostredím.Vytvára hydratačnú bariéru, čím udržuje vlhkosť dlhšie v pleti a posilňuje jej odolnosť a rovnováhu. Emulzia sa veľmi ľahko nanáša a vďaka želé textúre sa rýchlo vstrebáva do pleti. K prípravku používajte spoločne hydratačnú bázu pre dosiahnutie najlepších výsledkov.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady pre ženy CLINIQUE ID Hydrating Jelly + Concentrate for Irritation

  • Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly so želé textúrou
  • Pleť hydratuje, regeneruje a posilňuje jej odolnosť a rovnováhu
  • Chráni pokožku pred pôsobením znečisteného prostredia
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation účinne redukuje začervenanie pleti
  • Pokožke poskytuje okamžitú hydratáciu
  • Obsiahnuté probiotiká upokojujú citlivú pleť

Upokojujúca starostlivosť pleťového séra CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation

Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation s objemom 10 ml sa stará o pleť a zároveň ju do hĺbky hydratuje. Perfektne redukuje začervenanie pleti a upokojuje citlivú pleť. Obsahuje probiotiká s upokojujúcimi účinkami, ktoré zabraňujú podráždeniu. Pre najlepšie výsledky používajte prípravok spoločne shydratačnou bázou.
Obsah sady:

  • Pleťová emulzia CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly s objemom 115 ml
  • Pleťové sérum CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation s objemom 10 ml

Zloženie emulzie:
Water\Aqua\Eau, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gelidiella Acerosa Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Padina Pavonica Thallus Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Sucrose , Caffeine, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Urea, Hydrolyzed Rice Extract, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol Dicaprate, Caprylyl Glycol, Trehalose, Polysorbate 80, Carbomer, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol
Zloženie séra:
Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol , Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Caffeine, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Algae Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Lactobacillus Ferment, Gelidiella Acerosa Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Phytosphingosine, Taurine, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Green 5 (Ci 61570), Yellow 5 (Ci 19140)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 115 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Účinok

Účinok Vyživujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Emulzia
Kód:  KSPL25340s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14