Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly 115 ml

5 1 hodnotení
24,90 €

CLINIQUE ID Dramatically Different Hydrating Jelly 115 ml

Pleťová emulzia Clinique ID Dramatically Different Hydrating Jelly zaisťuje pleti regeneráciu, hydratáciu a ochranu pred znečisteným prostredím. Pleťová emulzia vytvára hydratačnú bariéru, čím udržuje vlhkosť v pleti dlhšie a posilňuje jej odolnosť a rovnováhu. Ľahko sa nanáša a vďaka želé textúre sa rýchlo vstrebáva do pleti. K produktu je potrebné si vybrať hydratačnú bázu, s ktorou dosiahne emulzia najlepšie výsledky.

Kľúčové vlastnosti pleťovej emulzie Clinique ID Dramatically Different Hydrating Jelly

  • Hĺbková hydratácia pleti
  • Pleťová emulzia vytvára hydratačnú bariéru
  • Posilňuje odolnosť pleti
  • Clinique ID Dramatically Different Hydrating Jelly má želé textúru

Použitie:
Vyberte si hydratačnú bázu, vložte do nej náplň pleťovej emulzie a zaskrutkujte. Spoločne nanášajte ako klasický hydratačný krém.

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Gelidiella Acerosa Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Padina Pavonica Thallus Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake Sucrose, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Urea, Hydrolyzed Rice Extract, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Ppg-6-Decyltetradeceth-30, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol Dicaprate, Caprylyl Glycol, Trehalose, Polysorbate 80, Carbomer, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 115 ml

Typ pleti

Typ pleti Zmiešaná

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Emulzia
Kód:  KSPL2520
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714949549

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11