Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation 10 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE ID Active Cartridge Concentrate for Irritation 10 ml

Pleťové sérum Clinique ID Active Cartridge Concentrate for Irritation perfektne redukuje začervenanie pleti a upokojuje citlivú pleť. Pleťové sérum obsahuje probiotiká, vďaka ktorým upokojuje podráždenú pleť. Stará sa o vašu pleť a zároveň ju do hĺbky hydratuje. Produkt používajte spoločne s hydratačnou bázou na najlepšie výsledky.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra Clinique ID Active Cartridge Concentrate for Irritation

  • Pleťové sérum Clinique redukuje začervenanie
  • Zloženie obsahuje probiotiká
  • ID Active Cartridge Concentrate for Irritation hydratuje pleť
  • Účinne upokojuje podráždenú pokožku

Použitie:
Vyberte si hydratačnú bázu, vložte do nej náplň pleťového séra a zaskrutkujte. Spoločne používajte ako klasický hydratačný krém.

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Caffeine, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Algae Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Lactobacillus Ferment, Gelidiella Acerosa Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Phytosphingosine, Taurine, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Green 5 (Ci 61570), Yellow 5 (Ci 19140)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 10 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Vyživujúci

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2534
Produktové číslo:  20714971700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16