Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE High Impact Mascara 02 Black Brown 7 g

19,90 €

CLINIQUE High Impact Mascara 02 Black Brown 7 g

Zvýraznite svoje líčenie s maskarou High Impact Mascara 02 Black Brown od Clinique. Maskara dodá vašim mihalniciam maximálny objem, tvar a dĺžku. Vďaka špeciálnej kefke sa vám podarí zachytiť a zvýrazniť každú mihalmicu. Intenzívna a sýta farba obalí mihalnice od korienkov ku končekom a postará sa o dramatický výsledok. Maskara CLINIQUE High Impact Mascara v odtieni 02 Black Brown je vhodná aj pre citlivé oči, je hypoalergénna, bez parfumácie a neobsahuje ftaláty.

Kľúčové vlastnosti maskary CLINIQUE High Impact Mascara 02 Black Brown

  • Maskara pre maximálny objem mihalníc
  • CLINIQUE High Impact Mascara dodáva mihalniciam objem, tvar a dĺžku
  • Špeciálna kefka zachytí a zvýrazní každú mihalnicu
  • Maskara od CLINIQUE v odtieni 02 Black Brown
  • Dokonale zvýrazní každodenné aj slávnostnejšie líčenie
  • Intenzívna a sýta farba zaručí dramatický výsledok
  • Maskara CLINIQUE High Impact Mascara je hypoalergénna
  • Bez ftalátov a parfumácie

Použitie:
Priložte kefku ku korienkom mihalníc a jemným kľukatým pohybom prečešte mihalnuce ku končekom. Pre výraznejší vzhľad aplikáciu opakujte. Pred nanesenie druhej vrstvy nechajte maskaru zaschnúť, aby ste predišli tvoreniu hrudiek. Na dolné mihalnice použite kefku vo zvislej polohe.

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Polyisobutene, Silica, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Vp/Eicosene Copolymer, Sodium Hyaluronate, Lauroyl Lysine, Pantethine, Melanin, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Calcium Aluminum Borosilicate, Pvp, Acacia Senegal Gum, Isostearic Acid, Simethicone, Dimethicone Peg-8 Polyacrylate, Urea, Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Lauryl Sulfate, Peg-8 Dimethicone, Disodium Edta, Sorbic Acid, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bronze Powder (Ci 77400), Blue 1 Lake (Ci 42090), Titanium Dioxide (Ci 77891), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Carmine (Ci 75470), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Ultramarines (Ci 77007), Aluminum Powder (Ci 77000)].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne, Dermo

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0093-b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714192341

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04