Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men Oil Control Mattifying Moisturizer 100 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE For Men Oil Control Mattifying Moisturizer 100 ml

Pánsky pleťový krém Clinique For Men Oil Control Mattifying Moisturizer je kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo redukuje tvorbu kožného mazu, zmatňuje a celkovo zlepšuje tón mužskej pleti. Aj muži si zaslúžia krásne hladkú a matnú pleť, bez nadmerného mastenia. Tento jedinečný ošetrujúci krém mužskú pleť do hĺbky hydratuje, vyživuje, zjednocuje a celkovo pleť zlepšuje. Je určený pre zmiešanú až mastnú pleť.

Krém dodáva pleti hydratáciu a zmierňuje podráždenie pokožky. Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku efektívne zjednocujú, rozjasňujú a spevňujú pleť. Nanáša sa na čistú pleť každé ráno a večer. Vaša pleť bude po pravidelnom používaní zjednotená a perfektne rozjasnená, bude pružnejšia, jemná na dotyk a celkovo bude pôsobiť oddýchnutým a mladším dojmom. Hýčkajte svoju pleť kozmetikou, ktorá má skvelé výsledky!
Typ pleti:
Pre zmiešanú až mastnú pleť.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť a jemne vmasírujte.

Objem:
100 ml
Zloženie:
Water, Dimethicone, Isododecane, Butylene Glycol, BIS-PEG-18 Metyl Ether Dimethyl Silan, Glycerin, Laminaria Saccharina Extract, Lactobacillus Ferment, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hordeum Vulgare Extract, Helianthus Annuus Seedcake, Caffeine, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita, Polysilicone-11, Silica, Propylene Glycol Dicaprate, Oleth-10-Laureth-23, Laureth-4, Ammonium Acryloyldimethyldimethyltaurate/VP Copolymer, Carbomer, Tromethamine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Yellow 5, Red 4, Yellow 6

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Zmiešaná

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Zmiešaná

Účinok

Účinok Hydratačný, Zmatňujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSMU0148
Produktové číslo:  20714649555

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14