Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men Moisturzing Lotion 100 ml

4,3 4 hodnotení
30,90 €

CLINIQUE For Men Moisturzing Lotion 100 ml

Pánska pleťová emulzia Clinique For Men Moisturzing Lotion je kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo hydratuje, upokojuje a celkovo zlepšuje mužskú pokožku. Tiež muži si zaslúžia krásne hladkú, hydratovanú a pružnú pleť! Táto jedinečná ošetrujúca emulzia mužskú pleť do hĺbky hydratuje, vyživuje, zjednocuje a celkovo pleť zlepšuje. Je určená na všetky typy zrelej mužskej pleti. Emulzia má veľmi ľahké zloženie, ktoré pleť osvieži a nezaťažuje. Nemastná konzistencia sa jednoducho nanáša a rýchlo vstrebáva.

Krém dodáva pleti hydratáciu, vypína pokožku a reguluje tvorbu jemných liniek a vrások. Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku efektívne osviežujú, rozjasňujú a spevňujú pleť. Nanáša sa na čistú pleť každé ráno a večer. Vaša pleť bude po pravidelnom používaní zjednotená a perfektne rozjasnená, bude pružnejšia, jemná na dotyk a celkovo bude pôsobiť odpočatým a mladším dojmom. Hýčkajte svoju pleť kozmetikou, ktorá má skvelé a dobre viditeľné výsledky!
Typ pleti:
Na všetky typy zrelej mužskej pleti.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť a jemne vmasírujte.
Objem:
100 ml
Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile Minerale, Glycerin, Petrolatum, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Urea, Lanolin Alcohol, Triethanolamine, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hordeum Vulgare (Barlety) Extract, Propylene Glycol, Dicaprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Pentlyene Glycol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Red 33, Yellow 5, Yellow 6


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Lifting a spevnenie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný
Kód:  KSMU0149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714649562

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19