Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men Face Wash 200 ml

4,9 7 hodnotení
Zľavnené -4 %
21,90 € 22,90 €

CLINIQUE For Men Face Wash 200 ml

 

Čistiaca emulzia Clinique For Men Face Wash je kozmetický prípravok určený na ošetrenie, čistenie a vyživenie pánskej pokožky. Tiež muži chcú mať krásnu, hladkú a dlho mladú pleť, ktorá bude skvele pripravená na holenie. Tento kozmetický prípravok spoľahlivo odstraňuje všetky nečistoty, mastnotu a lesk pleti, do hĺbky ju čistí a pripravuje pokožku na každodenné holenie.

Pleť je po použití tejto jemnej a šetrne čistiacej emulzie svieža a dokonale hydratovaná. Prípravok pleť ľahko a spoľahlivo kontroluje po celý deň, aby vaša pleť bola pružná, jemná a bez nepekného lesku. Upokojuje a pripravuje pokožku mužov pre jednoduché a hladké holenie, ktoré je pre väčšinu mužov každodennou záležitosťou. Doprajte si kvalitný prípravok, ktorý vašu pleť dokonale vyčistí a ošetrí!
Typ pleti:
Pre všetky typy pánskej pleti.
Použitie:
Aplikujte na vlhkú pokožku, jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite.
Objem:

200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Typ produktu

Typ produktu Gél
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  KSMU0146
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714672072

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18