Obnoviť stránku

CLINIQUE For Men 2 in 1 Skin Hydrator + Beard Conditioner 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE For Men 2 in 1 Skin Hydrator + Beard Conditioner 100 ml

Pleťový krém CLINIQUE For Men 2 in 1 bol vyvinutý špeciálne pre mužov. Pomáha udržať vašu pleť hydratovanú, upokojenú a okamžite zlepší vzhľad pokožky. Veľkým prínosom tohoto krému je, že sa zároveň stará o fúzy. Je jedno, či máte krátke strnisko, alebo husté fúzy, pleťový krém CLINIQUE ich zjemní, upokojí pokožku pod nimi a eliminuje jej svrbenie. Po dlhšom používaní je pleť posilnená a starostlivosť o fúzy je ešte jednoduchšia. Krém sa ľahko rozotiera aj vstrebáva a neobsahuje parfumáciu. Doprajte svojej pleti starostlivosť, ktorú si zaslúži.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému CLINIQUE For Men 2 in 1

  • Pleťový krém CLINIQUE For Men 2 in 1 vyvinutý špeciálne pre mužov
  • Hydratuje a upokojuje pleť
  • Zjemňuje fúzy, upokojuje pokožku pod nimi a eliminuje svrbenie
  • Po dlhšom používaní posilňuje pleť pod fúzmi a uľahčuje starostlivosť o ne
  • Krém CLINIQUE sa ľahko roztiera i vstrebáva
  • Neobsahuje parfumáciu

Použitie:
Naneste primerané množstvo krému na očistený krk a tvár. Vmasírujte krúživými pohybmi.

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Squalane, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glyceryl Stearate Se, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Nylon-12, Sucrose, Acetyl Glucosamine, Gellidiela Acerosa (Algae) Extract, Hypnea Musciformis (Algae) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Panthenol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Laminaria Saccharina Extract, Salicylic Acid, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Pantethine, Caffeine, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Juice, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Linolenic Acid, Linoleic Acid, Isononyl Isononanoate, Potassium Stearate, Phytantriol, Di-C12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Sodium Polyacrylate Starch, Nordihydroguaiaretic Acid, Citric Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride, Sodium Hydroxide, Silica, Potassium Sorbate, Disodium Edta, Phenoxyethanol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2514
Produktové číslo:  20714804534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13