Obnoviť stránku

CLINIQUE Clarifying Lotion3 400 ml

4,3 7 hodnotení
29,90 €

CLINIQUE Clarifying Lotion3 400 ml

Clinique Clarifying Lotion3 predstavuje druhý krok z troch krokov starostlivosti o pleť od Clinique. Prvým krokom je čistenie, druhým exfoliácia (hĺbkové čistenie) a tretím konečná hydratácia. Hĺbkovo čistiace Clarifying Lotion odstráni vďaka obsahu účinnej kyseliny salicylovej z pleti ako nečistoty, tak aj prebytočný maz a odumreté bunky na povrchu pokožky. Pleť je po jeho aplikácii čistá, svieža a jemná.
Aktívne látky:
Kyselina salicyová
účinne čistí pleť niekoľkými cestami. Odstraňuje ako nečistoty, tak aj prebytočný maz a odumreté bunky.
Účinky:
Pleť je dokonale vyčistená a pripravená k tretiemu kroku starostlivosti, čo je hydratácia.
Použitie:
Používajte ráno aj večer, najlepšie po vyčistení prípravkom Facial Soap od Clinique, potom pokračujte hydratačnou starostlivosťou.
Odporúčanie:
Pre maximálny efekt odporúčame kombinovať s ďalšími prípravkami z radu 3 krokov od Clinique (S prvým krokom, čistením a tretím krokom, hydratáciou).
Typ pleti:
Vhodné pre zmiešanú až mastnú pleť.
Objem:
400 ml

Zloženie:
Water, Alcohol Denat., Salicylic Acid, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Butylene Glycol, Glycerin, Trehelose, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, BHT, Phenoxyethanol, Benzophenone-4, Ext. Violet 2, Red 6, Orange 4

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Zmiešaná

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie
Kód:  KSPL0183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714462734

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04