Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Liquid Make-Up 01 Fresh Alabaster 30 ml

5 1 hodnotení

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Liquid Make-Up 01 Fresh Alabaster 30 ml

Ideálny partner v starostlivosti o vašu problematickú pleť – to je CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Liquid. Tekutý make-up, ktorého ošetrujúca receptúra je navrhnutá tak, aby si vaša pleť zachovala pocit prirodzenosti a sviežosti. Redukuje produkciu mazu. Aplikácia je veľmi jednoduchá a nedráždi ani citlivú pleť. Navyše svojím zložením prispieva k ochrane pleti pred budúcim výskytom nedokonalosti.

Kľúčové vlastnosti CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Liquid

  • Tekutý make-up na starostlivosť o problematickú pleť
  • Poskytuje mierne krytie, neutralizuje začervenanie a zaisťuje prirodzený vzhľad
  • Zložený zo zmesi vyvážených zložiek, ktoré redukujú produkciu mazu

Zloženie

Dimethicone, Water\Aqua\Eau, Dipropylene Glycol, Alcohol Denat., Nylon-12, Butylene Glycol, Methyl Trimethicone, Peg-10 Dimethicone, Talc, Trimethylsiloxysilicate, Silica, Laminaria Saccharina Extract, Calcium Stearate, Isononyl Isononanoate, Caffeine, Salicylic Acid, Glycerin, Hydroxyapatite, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Quaternium-90 Bentonite, 10-Hydroxydecanoic Acid, Lecithin, Sodium Chloride, Tromethamine, Propylene Carbonate, Alumina, Disodium Edta, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, [+/-Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Mica

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Problematická
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Vyhladzujúci, Neupcháva póry
Účinok Zjednotenie pleti, Regulácia tvorby mazu, Proti začervenaniu

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO3448
Produktové číslo:  20714394769

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01