Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Correcting Serum 30 ml

Garancia najlepšej ceny
41,90 €

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Correcting Serum 30 ml

Pleťové sérum CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Correcting Serum na regeneráciu pokožky a vyhladenie jemných liniek a vrások na tvári. Prípravok zanecháva pleť čistú, vyživenú a mladistvo sviežu. Navyše redukuje akné, ktoré môže znepríjemniť život. Obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre, takže bude vyzerať bezchybne a omladene. Začnite sa starať o svoju pleť ešte dnes a výsledky sa rýchlo dostavia. Sérum je možné používať každý deň a je vhodné na všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Correcting Serum

  • Regeneračné čistiace sérum na regeneráciu pleti
  • Okamžitá hydratácia tváre
  • Pôsobí proti začínajúcim vráskam a jemným linkám
  • Pre čistú, sviežu pleť bez akné
  • Sérum CLINIQUE má jemnú textúru a nevysušuje pleť
  • Je vhodné pre dospelú pleť

Použitie:
Dvakrát denne naneste na pleť 2 – 3 kvapky a rozotrite.

Zloženie:
Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Butylene Glycol, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Methyl Trimethicone, Polysorbate 20, Bis-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glycerin, Polysilicone-11, Methyl Gluceth-20, Salicylic Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Plankton Extract, Laminaria Saccharina Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Acetyl Glucosamine, Caffeine, Glycine Soja (Soybean) Protein, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Cholesterol, Caprylyl Glycol, Micrococcus Lysate, Palmitoyl Hexapeptide-12, Lecithin, Whey Protein\Lactis Protein\Protéine Du Petit-Lait, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Peg-8, Sodium Hydroxide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Xanthan Gum, Carbomer, Glyceryl Polymethacrylate, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Disodium Edta, Phenoxyethanol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Účinok

Účinok Vyživujúci, Regeneračný

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2542
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714759810

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17