Obnoviť stránku

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel 15 ml

5 5 hodnotení
Super cena
13,90 €

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel 15 ml

Účinný antibakteriálny gél Anti-Blemish Solutions ošetruje, bojuje proti akné a urýchľuje hojenie poškodenej pleti. Postupne redukuje farebné škvrny po akné a zabraňuje rozširovaniu baktérií na pleti. Gél okamžite po nanesení začína pracovať a do 12 týždňov dokáže akné viditeľne zredukovať. Rýchlo pleť upokojuje a odstraňuje jej začervenanie. Doprajte si krásnu pleť, ktorá žiari zdravím!

Gél redukuje tvorbu kožného mazu, a tak predchádza upchávaniu pleťových pórov aj vzniku ďalších nevzhľadných vyrážok. Intenzívna pleťová starostlivosť zanecháva čistú, rozjasnenú a celkovo ošetrenú tvár. Prípravok pleť hydratuje, vyživuje a chráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Účinne lieči vzniknuté akné a predchádza vzniku nových vyrážok. Dodajte vašej pleti potrebné ošetrenie, aby bola zdravá a krásna!
Typ pleti:
Pre pleť postihnutú akné.
Použitie:
Dvakrát denne naneste na čistú pleť tenkú vrstvu gélu a starostlivo rozotrite. Ak používate iné kozmetické prípravky na ošetrenie akné, môže dôjsť k podráždeniu pleti. Potom je nutné používať len jeden prípravok. Ak máte liečbu akné predpísanú vaším lekárom, konzultujte s ním používanie tohoto gélu.
Objem:
15 ml

Zloženie:

Alcohol Denat, Water\Aqua\Eau, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Laminaria Saccharina Extract, Sea Whip Extract, Butylene Glycol, Benzalkonium Chloride

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická, Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou salicylovou
Kód:  KSPL1700
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714612221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14