Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLINIQUE Anti Blemish Clarifying Lotion 200 ml

4,4 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

CLINIQUE Anti Blemish Clarifying Lotion 200 ml

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion je prípravok z radu Anti-Blemish Solutions od firmy Clinique. Táto rada je určená k účinnej starostlivosti o aknóznu pleť. Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion je doporučený ako druhý krok v komplexnej starostlivosti, a to po použití čístiacej peny (Anti-Blemish Cleansing Foam).
Vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu odstraňuje odumreté bunky, zároveň redukuje nadbytočný kožný maz a čistí póry, čím odstraňuje dve hlavné príčiny vzniku akné (kožný maz a zanesené póry). Navyše zmatňuje pokožku vďaka špeciálnym púdrom, ktoré absorbujú olej, a redukuje začervenanie a podráždenie pokožky. Pokožka je tak vďaka komplexnej starostlivosti zároveň čistá, matná aj bez začervenania.
Aktívne látky:
Aktívne púdre zmatňujú pokožku tým, že z nej absorbujú prebytočný maz. Navyše tiež znižujú začervenanie pokožky a predchádzajú jej podráždeniu.
Účinky:
Pleť je matná, póry sú vyčistené, sčervenanie a podráždenie pleti postupne mizne.
Použitie:
Naneste na vyčistenú tvár, najlepšie po vyčistení pomocou čístiacej peny Anti Blemish Cleansing Foam.
Odporúčanie:
Pre optimálny efekt doporučujeme používať tiež ďalšie prípravky z radu Clinique Anti Blemish Solutions.
Typy pleti:
vhodné pre všetky typy pleti, aj pre citlivú pleť
Objem:
200 ml

Zloženie:
Active: Salicylic Acid (1.5%), Other: Water, Alcohol Denat., Nylon-12, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Laminaria Saccharina Extract, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Sorbitol, Sea Whip Extract, Barium Sulfate, 10-Hydroxydecanoic Acid, Silica, Disodium EDTA, Benzalkonium Chloride

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Problematická

Účinok

Účinok Minimalizácia pórov, Čistenie
Kód:  KSPL0174
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714281113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13