Obnoviť stránku

CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLARINS Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50 ml

Pleťový krém Clarins HydraQuench Rich Cream Very Dry Skin je hydratačný kozmetický prípravok, ktorý pleť hĺbkovo hydratuje a zjasňuje ju. Dodáva veľmi suchej pleti pocit uvoľnenia a ľahkosti. Zároveň pleť chráni pred znečisteným životným prostredím a poveternostnými vplyvmi.
Po použití tohto krému bude vaša pleť zjasnená a dostatočne hydratovaná. Krém neobsahuje žiadne parabény, a je preto vhodný aj pre citlivú pleť. Svieže ovocné tóny tohto krému sú kombinované s vôňou kvetinovou a drevitou. Tento vysoko hydratačný krém s bohatým zložením prináša pre vašu suchú pokožku okamžitú úľavu. Doprajte si luxusnú hydratačnú starostlivosť a vaša pleť bude vyživená, zjasnená a prirodzene krásna!
Aktívne látky:

  • Katafray a dvojitá kyselina hyalurónová dokonale hydratuje pleť vo všetkých vrstvách.
  • Jarabina vašu pleť ošetruje a zjasňuje.
  • Exkluzívny Anti-Pollution komplex zjasňuje a chráni pleť.
  • Moruška pleť vyživuje.


Použitie:
Aplikujte krém HydraQuench každé ráno a večer na tvár a krk. Zahrejte krém v dlaniach, jemne ich priložte na pleť počnúc stredom tváre smerom von a dole na krk s použitím celého povrchu dlaní. Potom jemne a rýchlo pritlačte znovu od stredu tváre smerom von.
Objem:
50 ml


Zloženie:

Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Coco-Caprylate/ Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Propanediol, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Xylitylglucoside, Cetearyl Glucoside, Fragrance, Anhydroxylitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Dimethiconol, Xylitol, Butylene Glycol, Decylene Glycol, Sodium Hydroxide, Diospyros Mespiliformis Leaf Extract, Glucose, Maltodextrin, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Tocopherol, Sanicula Europaea Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Lapsana Communis Flower/ Leaf/Stem Extract, Furcellaria Lumbricalis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sea Salt, Callicarpa Japonica Fruit Extract, [V2899A].

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL1088
Produktové číslo:  3380810109054

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11