Obnoviť stránku

CITIZEN Super Skyhawk JY0020-64E

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CITIZEN Super Skyhawk JY0020-64E

Pánske hodinky Citizen Super Skyhawk JY0020-64E sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a vďaka revolučnej solárnej energii Citizen Eco-Drive už nebudete musieť meniť batérie a súčasne získať dokonale presné rádiokompatibilné hodinky. Stroj je uložený v oceľovom puzdre. Kruhový ciferník kombinuje digitálny a analógový čas, dátum a stopky. Je pokrytý vysoko odolným zafírovým kryštálom.
Hodinky majú veľa funkcií, ako napríklad letný čas, budík, upozornenie na nízku kapacitu batérie, prepnutie domáceho času a svetového času z analógového na digitálny displej a naopak, vodotesnosť do 200M, luminiscenčné ruky a indexy. Sú v antimagnetickom prevedení s funkciou mechanickej detekcie nárazu s možnosťou nastavenia polohy ruky.
Parametre a špecifikácie:
funkcie:Zobrazenie časuDateovkaLuminiscenčné ruky a indexykontrolovaný rádiomPlne automatický kalderaRežim 12/242x budíkElektrické podsvietenieSvetové časyVarovanie, keď je batéria nízkaVyhnite sa nadmernému vybitiu batérieAktivujte režim úspory energiePrepína domáce čas a zobrazenie svetového času z analógového na digitálny displej a naopakNázov domáceho mesta / svetového mestaZáznam / Zrušenie letného času (ZAP / VYP)Možnosť nastavenia požadovaného časového rozdielu používateľomAntimagnetické hodinkyFunkcie na detekciu mechanického nárazuKorekcia polohy rukyFunkcie na overenie nastavenia referenčnej polohy indikátorových prvkov
účel:
Pánske
Vytočiť:
Analógové v tvare kruhu
Farba vytáčania:
čierna
Vodotesnosť:
200 m
sklo:
zafír
Materiál puzdra:
oceľ
remienok:
oceľ
farba:
oceľ
Zdroj:
Citizen Eco-Drive
Priemer otočného gombíka:
45 x 50 x 15 mm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Farba ciferníka Sivá

Remienok

Farba ramienka Strieborná

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO804
Produktové číslo:  8590569090892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11