Obnoviť stránku

CITIZEN NH8389-88LE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CITIZEN NH8389-88LE

CITIZEN NH8389-88LE sú nadčasové pánske hodinky, ktoré nedáte z ruky. Neprehliadnuteľným prvkom je strieborná farba puzdra v kombinácii s faktom, že na výrobu remienka bol použitý materiál oceľ, čo tvorí zaujímavý doplnok pre vaše zápästie pri súčasnom maximálnom pohodlí pri nosení a funkčnosti výrobku. Remienok samozrejme jednoducho ľahko upravíte ako len si prajete. Vďaka hodnote odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) si hodinky môžete nechať na ruke aj pri potápaní alebo sprchovaní. Analógové ručičky sú nezameniteľnou klasikou na každodenné nosenie. Automatický strojček hodiniek CITIZEN NH8389-88LE udržiava baterku v chode vďaka jednoduchému pohybu vašej ruky, ktorá doťahuje hnaciu pružinku.

Nesmie chýbať veľmi užitočný budík. Vzhľadom na to, že tieto pánske hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, nemusíte sa báť, že by ste zaspali. Luminiscenčné prvky vám ukážu čas aj bez využitia diódy.

  • Súčasťou ciferníka je ukazovateľ dní v týždni, čo je užitočná funkcia pre jednoduchú organizáciu času
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže vás nemusí stresovať zničenie hodiniek

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 46 mm

Strojček

Strojček Automat

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO12330
Rozšírená záruka: +36 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14