Obnoviť stránku

CITIZEN FD2030-51E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CITIZEN FD2030-51E

Jeden z najväčších úspechov spoločnosti Citizen bolo uvedenie revolučného systému pohonu ECO-DRIVE, ktorý sa nachádza aj v dámskych hodinkách  FD2030-51E. Systém využíva nevyčerpateľný prírodný zdroj – svetlo. Vďaka tomu sú hodinky šetrné k životnému prostrediu a netýka sa ich neustála výmena batérií. Solárny článok dokáže absorbovať okrem prírodného svetla aj umelé svetlo. Dobíjanie akumulátora teda prebieha takmer neustále, tam kde je svetlo. Po úplnom nabití je schopný akumulátor dodávať energiu až po dobu 7 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučný pohon ECO-DRIVE
  • Luxusné dámske hodinky v striebornom prevedení
  • Nehrdzavejúca oceľ
  • Ukazovateľ dňa a dátumovka
  • Minerálne sklo na ciferníku
  • Vodotesnosť 5 ATM

Sofistikovaný dizajn


Okrúhle puzdro je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele zaručujúcej perfektný vzhľad aj po dlhodobom používaní. Taktiež remienok zakončený klasickou prackou je vyrobený z ocele, a tak spoločne s puzdrom vytvára dokonalý módny doplnok, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších žien. Ciferník je chránený minerálnym sklíčkom odolným voči poškriabaniu.

Samozrejmosťou sú luminiscenčné prvky pre jednoduchú orientáciu v tme. Zaiste oceníte ukazovateľ dátumu, dňa v týždni či 24-hodinový ciferník. Výrobcom udávaná vodotesnosť dosahuje hodnoty 5 ATM. Kúpte si luxusné hodinky, s ktorými oslníte svoje okolie!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 31 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Sklenené kamienky

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9177
Produktové číslo:  4974374257192

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16