Obnoviť stránku

Citizen AW1360-55E

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Citizen AW1360-55E

Luxusné pánske hodinky značky CITIZEN vás na prvý pohľad prekvapia svojím elegantným dizajnom. Ich jedinečné vyhotovenie a súhra farieb vytvárajú až prepychový dojem.  

Pri výrobe hodiniek boli použité len tie najkvalitnejšie materiály, čo im zaručuje veľmi dlhú životnosť. Hodinky sú vysokoodolné proti poškriabaniu a vďaka vodotesnosti ich bezstarostne môžete nosiť aj v daždi, vziať si ich so sebou do sprchy alebo s nimi plávať. 

Tieto hodinky sú nielen vkusným doplnkom, ale tiež disponujú niekoľkými užitočnými funkciami. Pýšia sa tak napríklad dátumovkou či luminiscenčnými prvkami ručičiek, ktoré umožňujú sledovať čas aj v tme

Tieto okrúhle analógové hodinky tak využijete nielen na špeciálne príležitosti, ale aj na každodenné nosenie. Kúpte sebe alebo svojim blízkym tento darček plný luxusu a nechajte sa očariť skvostným vzhľadom týchto značkových hodiniek!   

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 45 mm
Farba ciferníka Čierna

Strojček

Strojček Solárny

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9196
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  4974374256607
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04