Obnoviť stránku

DIOR Sauvage 150 ml

5 6 hodnotení
36,90 €

DIOR Sauvage 150 ml

Christian Dior Sauvage - vôňa inšpirovaná divokou prírodou, horúcim púštnym slnkom a slobodou. Panský parfum Sauvage symbolizuje nespútanosť, dobrodružstvo a voľnosť. Zloženie parfumu Sauvage kombinuje pikantné tóny korenia a sviežeho ovocia. Pocítite dotyk intenzívneho korenia a ambroxanu v sprievode šťavnatého bergamotu, ktorý kompozícii dodáva jedinečnosť. Tento originálny mix vytvára dokonalý parfum pre sebavedomého muža.
Pánsky parfum Christian Dior Sauvage bol uvedený na trh v roku 2015. Tvárou reklamnej kampane je herec Johnny Depp. Nebojte sa riskovať, vychutnajte si naplno každý deň a buďte sám sebou. S pánskou vôňou Christian Dior Sauvage upútate pozornosť okolia.
Zloženie:
Hlava: sečuanské korenie
Srdce: bergamot
Základ: ambroxan
Objem: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Bez hliníka
Kód:  KPPF546
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3348901250276

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17