Obnoviť stránku

DIOR Fahrenheit Cologne EdC 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIOR Fahrenheit Cologne EdC 75 ml

Christian Dior Fahrenheit Cologne

Jemná kolínska voda pre mužov v sebe skrýva drevitú vôňu so sviežimi tónmi citrusového ovocia a kvetín. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2015 a ihneď sa stala obľúbenou vôňou mnohých mužov. Ľahké tóny sa dômyselne prelínajú s korenistými tónmi a kvetinovým nádychom. Celú kompozíciu vhodne dopĺňa mužná vôňa cédrového dreva. Príjemná vôňa poteší najmä moderných mužov, ktorí majú radi dynamické vône. Použite vôňu, ktorá zaujme mužov aj ženy!

Očarujúca vôňa s mužným nádychom

Iskrivé tóny sladkej mandarínky a sviežeho bergamotu sa pozvoľna prelínajú s vôňou citrónu. Romantická vôňa fialiek sa jemne mieša s pačuli a mužná cédrová vôňa vytvára drevitý základ okorenený štipkou muškátového orieška a rasce. Originálna vôňa vás bude príjemne sprevádzať celým dňom a skvele sa bude vynímať aj na spoločenskom večere alebo na romantickej večeri pre dvoch. Vyskúšajte krásnu vôňu a podčiarknite svoju prirodzenú mužnosť!

Zloženie

Hlava: citrón, mandarínka, bergamot
Srdce: fialka, pačuli
Telo: muškátový oriešok, vetiver, rasca, céder

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Kolínská voda (EdC)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPPF210a
Produktové číslo:  3348901294669

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17