Obnoviť stránku

CHLOÉ Nomade EdP - Súprava, 150 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
62,90 €

CHLOÉ Nomade EdP - Súprava, 150 ml

Nechajte sa rozmaznávať kozmetikou CHLOÉ. Darčeková súprava CHLOÉ Nomade EdP Set obsahuje toaletnú vodu a telové mlieko. Táto jedinečná súprava obsahuje kozmetické prípravky s nádhernou vôňou, ktoré potešia nejednu ženu. Darujte krásnu súpravu v štýlovom balení, ktorá poteší každú ženu a dodá jej eleganciu a šmrnc. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy CHLOÉ Nomade EdP Set

  • Produkty francúzskej značky CHLOÉ podčiarknu rozhodnosť každej ženy
  • Súprava Nomade obsahuje toaletnú vodu a telové mlieko
  • Zmyselné vône zaútočia na mužské zmysly
  • Kozmetika CHLOÉ Nomade v štýlovom boxe

EdP CHLOÉ Nomade

Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť vy ani vaše okolie nabažiť? CHLOÉ Nomade EdP ponúka dokonalú vôňu pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je prímes chypre, ku ktorej sa viažu nevšedné ihličnaté a drevité tóny. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu púdru, citrusov a tiež levandule, ktorú sprevádza svieža čistá aróma. K pridaným vonným zložkám sa radí aj ambra, bergamot, citrón, jazmín, mach, mošus (pižmo), pačuli, pomaranč a ruža. Táto parfumovaná voda vynikne predovšetkým počas zimných dní aj večerov. 

Hlava:  mirabelka                                                                 Srdce:  frézia                                                                             Telo:  dubový mach                                                                        

Telové mlieko CHLOÉ Nomade

Špičková francúzska značka vytvorila nielen ako doplnok k parfému telové mlieko vyjadrujúce sebavedomú jedinečnosť každej ženy. Vzdušná sladkosť, svieže nápady aj drevitá sila vyžaruje z tejto veľmi ženskej vône. Vôňu aranžuje do polôh priezračnosti, hrejivosti, hravosti a podmanivosti. Aplikácia je veľmi jednoduchá, mlieko sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a predovšetkým nezanecháva pokožku mastnú. 

Aplikácia:  
Používajte denne podľa potreby. Jemne rozotrite na tele a nechajte vstrebať. 


Zloženie

Water, Paraffinum Liquidum, Antistatic Glycerín, Moisturizer, Ethylhexyl Palmitate, Fragrance, Synthetic ester, Emollient, Surfactant, Glyceryl Stearate, Emulsifier, Stearyl Alcohol, Cera microcristallina, Paraffin, Linalool, Geraniol, Carbomer, Alpha-isomethyl ionone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, EDTA disodná soľ.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KSDS2027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616302680948
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09