Obnoviť stránku

CHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
87,90 €

CHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml

Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť vy ani vaše okolie nabažiť? CHLOÉ Nomade EdP ponúka dokonalú vôňu pre ženy.Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je prímes chypre, ku ktorej sa viažu nevšedné ihličnaté a drevité tóny. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu púdru, citrusov a tiež levandule, ktorú sprevádza svieža čistá aróma. K pridaným vonným zložkám sa zaraďuje aj ambra, bergamot, citrón, jazmín, mach, mošus (pižmo), pačuli, pomaranč a ruža. Táto parfumovaná voda vynikne predovšetkým počas zimných dní aj večerov. Darujte krásnu kolekciuparfumov CHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml, ktorá poteší každú ženu a dodá jej eleganciu a štýl.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravyCHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml

  • Vôňa Nomade francúzskej značky CHLOÉ podčiarkuje rozhodnosť každej ženy
  • Súprava CHLOÉ Nomade obsahuje dva flakóniky toaletnej vody
  • Zmyselné vône zaútočia na mužské zmysly
  • Hlavu parfumu tvorí mirabelka, srdce frézia a telo dubový mach
  • Darčeková súpravaCHLOÉ Nomade EdP Set 95 ml poteší každú ženu

Obsah súpravy:
CHLOÉ Nomade EdP75 ml
CHLOÉ Nomade EdP20 ml

Zloženie

Alcohol, parfém / fragrance, aqua/water, limonene, benzyl salicylate, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, benzylalkohol, hydroxycitronellal, citronellol, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, linalool, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, geraniol, citral, bumetrizole, benzyl benzoate, tris(tetrametylhydroxypiperidinol) citrate, cinnamal, metyl-2-octynoate, eugenol, ci 61570 / green 5, ci 17200 / red 33, ci 19140 / žltá 5.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Chypre
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 95 ml
Kód:  KPFA1136
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616302923328
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14