Obnoviť stránku

CHLOÉ Chloé EdP Set 95 ml

5 3 hodnotení
83,90 €

CHLOÉ Chloé EdP Set 95 ml

Staňte sa neodolateľnou, oslávte svoju voľnosť a zdôraznite krásu. Dámska parfumovaná voda CHLOÉ Chloé je presne tým doplnkom, ktorý z vás urobí dokonalú ženu. Dámy, ktoré majú rady kvetinové vône, musia CHLOÉ Chloé určite vyskúšať. Parfumovaná voda ich očarí sladkým liči s omamnou fréziou a pivonkou. Harmónia pokračuje kvetinovým srdcom z kráľovnej ruže a opojnej konvalinky a magnólie. Ľahko orientálny záver s tónmi virginskej borievky a ambry dodáva vôni zmyselnú bodku. Darčeková kolekcia parfumov CHLOÉ ChloéEdP75 ml poteší každú ženu obľubujúcu kvetinové vône.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy CHLOÉ ChloéEdP75 ml

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy obľubujúce kvetinové vône
  • CHLOÉ ChloéEdPočarí sladkým liči, omamnou fréziou a pivonkou
  • Pokračuje kvetinovým srdcom z ruže, konvalinky a magnólie
  • Na záver sa objavia tóny virgínskej borievky a ambry
  • Súprava obsahuje veľkú EdP s obsahom 70 ml a malé 20 ml cestovné balenie
  • Krásna vôňa Chloé v netradičnom flakóne vydrží naozaj dlhú dobu
  • Darčeková kolekcia CHLOÉ ChloéEdP75 ml poteší každú ženu

Obsah súpravy:
CHLOÉ ChloéEdP75 ml
CHLOÉ ChloéEdP20 ml

Ikonické parfumy Chloé

Francúzska značka Chloé vstúpila do sveta módy v roku 1952 a ide o jednu z mála značiek, ktorá sa zameriava iba na ženy. Obľubu si medzi zákazníčkami získala najmä vďaka svojim kolekciám ready-to-wear. Patrí tiež medzi svetové jednotky v luxusnej kozmetike. Sústreďuje sa na vycibrené dámske vône, podčiarkujúce osobitosť, ženskosť a nespútanosť.Pre ikonické parfumy Chloé sú typické oslnivé drevité tóny v kombinácii s jemnými kvetinovými esenciami. Vynikajú jedinečnou intenzitou a dlhou výdržou, ktorá nesklame po celý deň. Nadčasové parfumy Chloé nachádzajú inšpiráciu aj v aktuálnych módnych kolekciách. Preto sa stávajú jedinečným doplnkom, ktorý podčiarkuje eleganciu aj štýl každej modernej ženy.


Zloženie

Alcohol Denat., Fragrance, Water, Etylhexyl Methoxycinnamate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzophenone-3, Benzyl Salicylate, BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, FD&C Red No. 4 (CI 14700), FD&C Yellow No.5 (CI 19140). 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)

Objem

Objem 95 ml
Kód:  KPFA1135
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616302923311
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07