Obnoviť stránku

CHLOÉ Chloé 50 ml

4,9 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

CHLOÉ Chloé 50 ml

Darčeková sada Chloé Chloé Set 50 ml obsahuje EDP a telové mlieko Chloé Chloé. Táto jedinečná sada obsahuje kozmetické prípravky s nádhernou vôňou, o ktorej sníva každá žena. Darujte sadu v romantickom balení, ktorá poteší každú ženu!

EDP Chloé Chloé (50 ml)


Ľahká kvetinová vôňa s mladým duchom. Opojná, elegantná a veľmi ženská. Parfum Chloé Chloé odhaľuje hneď v úvode svoju osobitosť iskrivým dotykom dokonalej trojkombinácie vôňou frézie, pivónie a liči. Vzápätí rozkvitá opojné srdce s prevládajúcou a nesmrteľnou ružou. Úchvatný záverečný odtieň celej kompozície dotvára a podtrhuje mošus, jantár a prírodný céder. Ľahká kvetinová vôňa so srdcom z ruží. Opojná a elegantná pre zmyselné ženy.

Zloženie:
Hlava: frézie, liči, pivonka
Základ: céder, pižmo, jantár
Srdce: konvalinka, magnólia, ruža

Telové mlieko Chloé Chloé (100 ml)


Tento kozmetický prípravok je určený na ošetrenie ženského tela. Dodáva pokožke hydratáciu a dokonalú jemnosť. Vôňa tohto mlieka je opojná a elegantná. Bude vás ešte dlho po použití sprevádzať a hýčkať. Prípravok má konzistenciu, ktorá sa príjemne rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka vášho tela bude po použití tohto telového mlieka pružná, vyživená a perfektne hebká na dotyk.
Použitie:
Naneste na pokožku v potrebnom množstve a jemne vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 150 ml
Kód:  KPFF316b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614222345527
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09