Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml

Garancia najlepšej ceny
118,90 €

CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml

Chceli by ste si zadovážiť parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml ponúka vôňu ideálnu pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, v ktorej dominujú tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa drevín, pre ktorú je typická aróma santalového, ružového či cédrového dreva. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým v letnom období, ale hodí sa aj na bežné dni. CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml pochádza z Francúzska.

Základné prednosti parfumovanej vody CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa CHANEL Gabrielle Essence EdP 50 ml: drevitá
  • Táto parfumovaná voda pochádza z Francúzska
  • Balenie s objemom 50 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi CHANEL

Prvý parfum značky Chanel vznikol už v roku 1921, a to vďaka Gabrielle Bonheur Chanel. Preslávila sa ako módna návrhárka, ktorá prišla s návrhmi úplne nových typov kostýmov s nohavicami a sukňou. Postarala sa vďaka tomu o zmenu vtedajšej konzervatívnej módy. Rovnako ako jej oblečenie aj vôňa Chanel vám dokáže pomôcť s pocitom elegancie a ženskosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC3658
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3145891206203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13