Obnoviť stránku

Chanel Gabrielle EdP 35 ml W

90,90 €

Chanel Gabrielle EdP 35 ml W

Priali by ste si mať parfumovanú vodu, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? Chanel Gabrielle EdP 35 ml W ponúka jedinečnú vôňu vytvorenú pre ženy. Pre túto parfumovanú vodu je charakteristická aromatická prímes, v ktorej sa hladko prelínajú citrusové a drevité tóny. Táto parfumovaná voda sa obzvlášť bude vynímať aj počas bežných dní, aj pri slávnostnejších príležitostiach.

Významné vlastnosti parfumovanej vody Chanel Gabrielle EdP 35 ml W

  • Parfumovaná voda perfektná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí aromatická
  • Objem balenia je 35 ml

Ďalšie informácie o značke CHANEL

Prvý parfum značky Chanel vznikol vďaka Gabrielle Bonheur Chanel už v roku 1921. K sláve jej pomohli jej návrhy absolútne originálnych kostýmov s nohavicami a sukňou. Postarala sa tak o premenu vtedajšej konzervatívnej módy. Rovnako ako jej oblečenie aj vôňa Chanel prináša pocit elegancie a ženskosti.

Zloženie

zloženie: grapefruit, mandarínka, čierna ríbezľa, hruška, jazmín, kvet pomaranč, ružové korenie, tuberóza, ylang-ylang, kašmír, kosatec, pižmo, santal

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Aromatická

Objem

Objem 35 ml
Kód:  Frepar467
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1260334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09