Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CHANEL Coco EdT 50 ml

5 2 hodnotení
Variant
Objem
50 ml
Garancia najlepšej ceny
106,90 €

CHANEL Coco EdT 50 ml

Ak sa zaujímate o dámske vône, potom by ste možno ocenili toaletnú vodu CHANEL. Dámska toaletná voda CHANEL pridá na sebavedomí v ktorúkoľvek dennú hodinu. Zaujme výraznou a originálnou esenciou charizmy orientu. Vonia ako cesta za dobrodružstvom do krajín ďalekého východu. Predstavte svoju osobnosť svetutoaletnou vodou CHANEL, ktorá bude dôležitou súčasťou vašej osobnosti.

Zásadné vlastnosti toaletnej vody CHANEL Coco EdT 50 ml

  • Toaletná voda CHANEL má v sebe obzvlášť dámske zložky vôní
  • V hlavnej zložke kraľuje orientálna kombinácia vonných tónov
  • Zoznámte sa s honosnosťou i eleganciu francúzskej toaletnej vody CHANEL
  • Objem flakónu je 50 ml 
  • Odhaľte tú správnu príležitosť pre túto vôňu

Toaletná voda CHANEL prináša špecifickú vôňu

Zahaľte sa do sviežej vône toaletnej vody CHANEL. Hlavná orientálna vôňa vás zaujme svojím netypickým výberom ingrediencií. Vkusný flakón francúzskej toaletnej vody CHANEL podporuje sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Jej objem dosahuje 50 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite pre jej bežné denné použitie i preslávnostnejšie príležitosti. Bude skvelým spoločníkom na romantických schôdzkach i pracovnej večeri.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFB273
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3145891234503

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08