Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CHANEL Antaeus EdT 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CHANEL Antaeus EdT 50 ml

CHANEL Antaeus

Chanel Antaeus je mužná korenistá vôňa, ktorá je vhodná predovšetkým na zvláštne príležitosti, kde má možnosť vyniknúť jej sila. Toaletná voda je určená pre sebavedomých mužov, ktorí sú plní elánu a mužnej sily. Elegantná vôňa imponuje romantickým ženám, ktoré majú rady mužné typy. Zahaľte sa do nádhernej korenené vône s nádychom korenia, ruže a jazmínu!

Svieža vôňa citrónu sa jemne mieša s koriandrom a šalviou. Hodvábne tóny tymiánu sa prelínajú s romantickou ružou a výrazným jazmínom. Pačuli, labdanum a lišajník z duba tvoria dlhotrvajúci základ vône, ktorý vás bude sprevádzať celým dňom. Kúpte si očarujúcu korenistú vôňu, ktorá vás bude dokonale prezentovať!

Zloženie:
Hlava: citrón, koriander, šalvia
Srdce: tymián, ruža, jazmín
Základ: pačuli, castoreum, labdanum, lišajník z duba



Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFE429
Produktové číslo:  3145891184501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16